Wat wij NIET repareren

3639 keer bekeken
In verband met het enorme aanbod van reparaties moeten wij helaas keuzes maken betreffende wat wij wel en niet repareren. De onderstaande items worden helaas niet (meer) door ons gerepareerd, het aanmelden en opsturen van deze items heeft dus geen zin. In uitzonderlijke gevallen is er natuurlijk altijd ruimte voor overleg.

Stuur bij eventuele twijfel altijd eerst een mail naar info@posrepair.nl met hierbij ook foto's van het defecte object. Als u toch zonder overleg iets van de onderstaande items verzend wordt dit niet behandeld en zullen we bij retourzending tevens onderzoekskosten moeten berekenen.Geen consumenten elektronica.
Geen consumenten elektronica.
Wij repareren geen huishoudelijke en consumentenapparatuur waaronder Elektrische fiets (Ebike), tv, audio, video, av, monitor, gsm, telefoon, laptop, gameconsoles, printers, computers, videokaarten, etc. Elektronica uit dit soort apparatuur niet aanmelden, wij nemen het niet in behandeling!

Gelukkig zijn er genoeg bedrijven die zich wel hebben gespecialiseerd in o.a. het repareren van deze zogenoemde bruingoed en witgoed artikelen. Wij hebben ons echter juist gespecialiseerd in het repareren van hoogwaardige professionele en industriële elektronica wat nagenoeg geen enkel ander bedrijf kan en/of aandurft en richten ons dus op de "speciale gevallen en uitdagingen".


De volgende professionele en industriële items repareren wij helaas ook niet meer:
Geen airco elektronica
Geen airco elektronica
Airco elektronica repareren wij niet meer.
Wij ontvingen met name elektronica uit buitenunits maar hierbij was vrijwel altijd sprake van ernstige vochtschade. Helaas brengen ook de professionele merken vrijwel nooit een laagje beschermende kunststof aan op de elektronica aan. In veel landen is dit geen probleem maar in ons vochtige klimaat raakt het hierdoor soms al snel defect. Systemen die aan de kust zijn geïnstalleerd zijn hier zelfs nog veel gevoeliger voor i.v.m. extra aantasting door zout.Geen heftruck elektronica
Geen heftruck elektronica
Heftruck elektronica, met name rijregelingen, repareren wij ook niet meer.
Hierbij was te vaak sprake van ernstige vochtschade, brandschade en/of vervuiling.
Geen crypto hardware
Geen crypto hardware
Crypto mining hardware repareren wij helaas ook niet meer.
We hebben ervaren dat dit meestal niet professioneel word geïnstalleerd. Hierdoor is er vaak sprake van defecten ten gevolge van vervuiling, vochtschade en/of oververhitting.
Geen fitness elektronica
Geen fitness elektronica
Wij repareren geen fitness apparatuur elektronica meer.
Vaak was hier sprake van ernstige vervuiling en/of vochtschade.
Tevens is er veel goedkope Chinese elektronica in omloop waarbij
reparatie lastig of niet lonend is.
Geen auto elektronica
Geen auto elektronica
Wij repareren geen elektronica uit aan auto's, hybrides of EV's. Dit zien wij meer als consumentenelektronica en hiervoor kunt u beter naar een garage gaan of u kunt vervangende elektronica bij een demontagebedrijf vinden. Ook laders van EV's vallen hieronder en repareren wij niet.

Is uw apparaat te kostbaar om te vervangen?

Wacht dan niet langer en meld uw reparatie aan, duizenden tevreden klanten gingen u voor!

Reparatie aanmelden
Repareren

Milieubewust en al gauw goedkoper dan vervangen

Modificeren

Verbeteren van prestaties en verlengen van de levensduur

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend top kwaliteit onderdelen

TOP