Reacties van klanten

29743 keer bekeken

Er zijn 151 reacties | reactie 121 - 140

 Meubelmaat schreef op 07-05-2013
IP opgeslagen 

Blij dat ik POSrepair gevonden heb het dashboard van mijn renault werkt weer als vanouds en dat voor een mooie prijs, prima service.

 Xmediaworks schreef op 22-04-2013
IP opgeslagen 

Al weer een jaar geleden een HDD met prive foto's en filmpjes laten herstellen door Michel. Nu eindelijk tijd om met die foto's aan de slag te gaan en ja hoor.. Alles is er nog. Een zeer tevreden klant (ook al vertel ik het wat laat) :-)

 Café de Boer Volend schreef op 05-04-2013
IP opgeslagen 

Michel heeft afgelopen week in ons cafe/restaurant de goederen lift, die het eten uit de keuken naar boven vervoerd, gemaakt. Het bedrijf waar de lift in onderhoud is, kon zelf de lift niet repareren. Volgens hun was de enige oplossing een nieuwe lift. Zelfs de fabriek waar de lift vandaan komt kon ook niets voor ons betekenen. Maar Michel heeft het geflikt! Dit heeft ons een hoop geld bespaart, en de lift kan nu weer jaren mee.
Super snelle service, Michel is een vakman. Bedankt!
Groetjes Roos

 Restaurant DeVijfdeSmaak schreef op 07-02-2013
IP opgeslagen 

Onze pacojet was bij de Belgische dealer niet meer te repareren en ons werd aangeraden een nieuwe te kopen voor bijna 4000 Euro. Een telefoontje met POSrepair gaf ons enige hoop. De print verwijderd en na 4 dagen werd deze keurig gerepareerd weer bezorgd. kosten? Slechts 115.86 Euro! Top!

 Richard schreef op 04-02-2013
IP opgeslagen 

Ik had een email gestuurd met de vraag of Michel mij toevalllig kon vertellen hoe ik een eindversterker (Sharp System-7700) aan de praat kon krijgen zonder de gehele set erbij te hebben. Ik kreeg snel reactie via mail en hij vertelde mij dat dat kon dmv 12 Volt op de stuurdraad te zetten en welke draad de plus en min is, en hij werkt nu prima! Bevalt zelfs zo goed dat ik zojuist de complete set heb aangeschaft hahaha. Maar snelle reactie via mail en met een uitleg waar aandacht aan is besteed, dat zie je niet vaak als je zomaar een mailtje stuurt naar een bedrijf! Had tegelijk naar 4 ander bedrijven dezelfde mail gestuurd en daar heb ik nog niets van gehoord...dus.

 Felon la Pierre schreef op 31-01-2013
IP opgeslagen 

Dankzij Michel heb ik gewoon mijn originele afstandsbediening weer in gebruik in plaats van een universele of dure vervanger van hetzelfde merk. Thanks Michel!

 Jasper Viskil schreef op 29-01-2013
IP opgeslagen 

Bedankt voor de goede service en het snel en degelijk oplossen van het probleem.De printplaat ziet er weer als nieuw uit.klasse!

 Cas waldeck schreef op 24-01-2013
IP opgeslagen 

geweldige service , persoonlijk item gebracht en opgehaald, een aanrader !!

 Egbert van amersfoort schreef op 22-01-2013
IP opgeslagen 

Geweldig! no nonsens, snelle reparatie. met dank!

 Kees Veldt schreef op 09-01-2013
IP opgeslagen 

Michel nogmaals bedankt voor de snelle reparatie van de printplaat van onze vlak en vandikte bank (vertongen) waardoor ons een hoop geld bespaard bleef . Alles netjes en profesioneel afgehandeld.
Bedankt K.Veldt Limmen

 Stam Constuctie schreef op 09-01-2013
IP opgeslagen 

Beste Michel,
Bij deze willen we je bedanken voor het repareren van de printplaat van onze pulse lasmachine
Een prijsverschil van €650,00 tov een nieuwe printplaat.
Je website zag er vertrouwd uit en dat blijkt ook echt zo te zijn.

 Joost Wagemaker schreef op 14-12-2012
IP opgeslagen 

Michel, harstikke bedankt voor het snelle(!) repareren van mijn externe harde schijf. Dit gebeurde in een tijdbestek van twee dagen, petje af. Dit alles voor een prima prijs waardoor ik weer over al mijn bestanden kan beschikken. Top!

 Olav Glasius schreef op 26-11-2012
IP opgeslagen 

Ik ben erg blij met je reparatie en zeer goede service.Jij hebt gerepareerd,wat een ander niet lukte,tegen een zeer net tarief.Erg bedankt

 MRB (ruud ) schreef op 26-11-2012
IP opgeslagen 

Snel, vriendelijk, goedkoop je kunt er beter toprepair van maken

 Denise schreef op 11-11-2012
IP opgeslagen 

Per ongeluk harde schijf van videocamera geformateerd en alle bestanden waren weg. Michel heeft er voor gezorgd dat we alle filmpjes van onze kinderen weer terug hebben en dat binnen een paar dagen! Super service

 Dirk Posch schreef op 31-10-2012
IP opgeslagen 

Michel ,bedankt voor maken van de kassa snel en goed
:-)

 Willem en Pauline visbeen schreef op 28-10-2012
IP opgeslagen 

Ontzettend bedankt voor het maken van de printplaat uit onze CV! Dankzij Posrepair hadden wij binnen een dag weer een heerlijk warm huis! Een aantrekkelijke prijs, snel gemaakt, en alles doet het weer super! Goede service.

 Cgvd aar schreef op 13-10-2012
IP opgeslagen 

Michel ik ben heel blij dat alle twee de scootmobielen het weer 100%doen ondanks de rookwolken die er uitgekomen waren de onderdeeltjes zal ik bewaren als soevenier en dat voor die prijs nogmaals bedankt!!!!!

 Mark en Erna schreef op 27-09-2012
IP opgeslagen 

Onwijs bedankt voor je supersnelle en eerlijke reparatie. Zelden heb ik iets voor zo'n redelijke prijs laten repareren, laat staan zo goed. Afspraken worden goed nagekomen. Ik blijf je aanbevelen aan iedereen die een apparaat heeft (met stekker), die stuk is.

 Tanneke schreef op 06-09-2012
IP opgeslagen 

Ik ben heel tevreden over de supersnelle en goeie service van Michel. Fijn dat je vriendelijk te woord wordt gestaan.
Ik zou hem iedereen aanbevelen!

Laat zelf een reactie achter

Is uw apparaat te kostbaar om te vervangen?

Wacht dan niet langer en meld uw reparatie aan, duizenden tevreden klanten gingen u voor!

Reparatie aanmelden
Repareren

Milieubewust en al gauw goedkoper dan vervangen

Modificeren

Verbeteren van prestaties en verlengen van de levensduur

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend top kwaliteit onderdelen

TOP