Reacties van klanten

29744 keer bekeken

Er zijn 151 reacties | reactie 41 - 60

 Wim kaandorp schreef op 22-04-2017
IP opgeslagen 

Grote Klasse ! . Geen onzinverhalen maar vakkundige diagnose en reparatie's. De service is groots. Heel erg bedankt voor alles. de zaagmachine en heftruck gebruiken we weer. Ik kom zeker terug!
met vriendelijke groet, Wim Kaandorp

 Peter mulder schreef op 28-01-2017
IP opgeslagen 

ik heb mn danaher box na reparatie weer geplaatst en............. rijden goed gedaan mensen
bedankt

 Ron en Monique Oerlemans schreef op 07-12-2016
IP opgeslagen 

Super geholpen, alle bestanden gered van de externe harde schijf. De dierbare foto's weer terug. Goede service, konden mooi in de avond langs komen. Fijn en duidelijk contact. Top adres dus. Die onthouden we en zullen we zeker aan iedereen aanraden. Nogmaals dank je wel daarvoor.

 Peter Koenis schreef op 05-12-2016
IP opgeslagen 

Onze 20+ jaar oude Scanning Electron Microscope (SEM) kan er weer even tegenaan na de vakkundige reparatie van een printplaat die nergens meer te vinden is. Erg blij dat ik jou 2 jaar terug in Port Zelande tijdens het Marillion Weekend heb mogen ontmoeten. ;-)

 Dirk Schoonewil schreef op 28-11-2016
IP opgeslagen 

We zijn erg blij met de reparatie van onze Mastervolt acculader. Hij werkt weer helemaal top en ik weet waar ik voortaan moet zijn, bij Posrepair.

 Jan van der Bijl schreef op 09-11-2016
IP opgeslagen 

Van mijn Spa waren enkele onderdelen van de besturingsprint verbrand door onbekende oorzaak. Een nieuwe print is zeer specifiek voor dit type Spa en, indien verkrijgbaar, zeer prijzig. POSrepair heeft analyse gedaan op de functionaliteit van het circuit van de verbrande onderdelen, deze vervangen en het geheel vochtbestendig gemaakt met als resultaat weer een lekker warme Spa in de winter!

Een staaltje vakmanschap, dank hiervoor!

 Ruud Wensink schreef op 27-10-2016
IP opgeslagen 

Een heel oud printplaatje zonder schema in perfecte staat terug en alles werkt heel strak. Op zoek bij sloperijen vragen ze veel te hoge prijzen, omdat ze weten dat je het nodig hebt. Wat een heerlijke oplossing zo.

 FC Walvisch schreef op 25-10-2016
IP opgeslagen 

Ook wij zijn heel erg blij met de reparaties die Michel heeft uitgevoerd op onze SSL mengtafels!!
Heel erg bedankt!

 Zantingh Energy Services BV schreef op 11-10-2016
IP opgeslagen 

Wij zijn tevreden over de werkwijze van POSrepair. Wij laten printen en onderdelen repareren van een besturingssysteem wat niet meer ondersteund wordt door de leverancier.

 Niels schreef op 21-09-2016
IP opgeslagen 

Ik ben zeer tevreden over POSrepair. De eerste reparatie was na 5 dagen weer stuk. POSrepair heeft hem kosteloos opnieuw gerepareerd.
Een andere reparatie, besturingskast van het zwembaddek, doet het ook weer. En dit alles voor een stuk minder dan het het nieuw zou kosten.

 Tummers schreef op 12-09-2016
IP opgeslagen 

Ik ben zeer tevreden over de reparatie van de printplaat van een Samsung Airco binnen-unit.
De printplaat was na "10 jaar" niet meer nieuw te krijgen bij Samsung. Ik ben dolgelukkig dat de Airco weer functioneert, dankzij Posrepair.

 Studio Arnold Muhren schreef op 18-08-2016
IP opgeslagen 

Na jarenlang de kapotte Lambda geschakelde voedingen van onze Solid State Logic mengtafel naar 'specialisten' in Engeland gestuurd te hebben, tegen hoge kosten, eindelijk een échte specialist in nederland gevonden, en nog wel bij ons om de hoek ook. Een goede, betaalbare, snelle en vooral zeer vriendelijke service. Michel, bedankt! Groetjes, Patrick Muhren.

 Niels schreef op 06-08-2016
IP opgeslagen 

Mijn PH meter van het zwembad was van de ene op de ander dag stuk, display was uit en hij deed het niet meer. Via internet POSrepair gevonden en telefonisch contact gehad. Ivm moeilijk te krijgen onderdelen heeft het iets langer geduurt maar voor 20% van de nieuw prijs doet ie het weer. Op de factuur ook een uitleg wat gedaan is en wat vervangen. Top bedankt.

 Robert Bolt schreef op 13-07-2016
IP opgeslagen 

Complimenten voor POSrepair! Osai power supply die door anderen als overleden werd bestempeld, Leeft weer! CNC machine van 18 jaar oud doet weer waarvoor hij aangeschaft was destijds. Nette en correcte reparatie en dat alles voor een zeer schappelijke prijs.

 Hajo Veenstra DomoDynamic schreef op 12-06-2016
IP opgeslagen 

Super!!Super!! i.p.v. 3500euro, wat werd gerekend door Daikin, totaal 230 euro kwijt voor een spoed behandeling. Inverterprint A/C werkt weer als vanouds, geweldig had ik eerder moeten weten. Er zat zelfs een tube koelpasta bij om de print weer netjes zo als het hoort te plaatsen op de koelribben.

 T. Kikkert schreef op 11-06-2016
IP opgeslagen 

Ik zou minimaal 350,- kwijt zijn geweest voor een 2de hands voeding voor mijn nu bijna 10 jaar oude Apple X-serve G5 huisserver. POSrepair heeft een complete voeding gereviseerd en verbeterd voor ongeveer 1/3de van dat bedrag. Heerlijk :-)

 Wim van griensven schreef op 10-06-2016
IP opgeslagen 

Zeer tevreden over reparatie van een charger/psu voor T4 westfalia California. Deze schakelt de ijskast.
Door reparatie van POSrepair á € 120 ongeveer
€ 1000 uitgespaard.

 LMB. P.Melis schreef op 18-05-2016
IP opgeslagen 

Zeer tevreden over de reparatie van een Claas Cebis. Verlichting viel uit en door het plaatsen van een nieuwe inverter werkt het weer perfect.

Zeker aan te aanraden. Nogmaals bedankt

 N. Baarse schreef op 17-05-2016
IP opgeslagen 

Wij zitten in een fase waarin talloze Cisco voedingen na uitschakelen niet meer inschakelen. (tussen 3 en 6 jaar oud) Via Posrepair worden we snel en goed geholpen. (betreft Cisco psu's die niet in de losse verkoop te koop / te vervangen zijn.
Wij hebben er al een handje vol laten repareren en zijn zeer tevreden.

 Niels schreef op 21-04-2016
IP opgeslagen 

POSrepair heeft zeer snel een vakkundige reparatie uitgevoerd en dat voor een nette prijs.
Voor herhaling vatbaar!

Laat zelf een reactie achter

Is uw apparaat te kostbaar om te vervangen?

Wacht dan niet langer en meld uw reparatie aan, duizenden tevreden klanten gingen u voor!

Reparatie aanmelden
Repareren

Milieubewust en al gauw goedkoper dan vervangen

Modificeren

Verbeteren van prestaties en verlengen van de levensduur

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend top kwaliteit onderdelen

TOP