Reacties van klanten

29742 keer bekeken

Er zijn 151 reacties | reactie 21 - 40

 Heino Hoekema schreef op 25-04-2019
IP opgeslagen 

Kortsluiting in de printplaat van waterniveau regeling. Vervanging: ruim € 600,=. POS repair heeft het gefikst voor 500 minder. En weer als nieuw: gecoat en wel. Heel blij mee.

 De Bedrijfswagen Gar schreef op 01-04-2019
IP opgeslagen 

Volgens de geleerden was ons balanceer apparaat niet meer te repareren.
Printplaat toch maar opgestuurd naar Posrepair.
En wat blijkt, het apparaat balanceert weer als een zonnetje.
Super, bedankt voor de snelle service

 Golbach Service & Techniek schreef op 08-03-2019
IP opgeslagen 

Defecte printplaat droog oven. Volgens de fabrikant en dealers niet meer als nieuw of gereviseerd onderdeel te leveren.
Aan de hand van voorgaande reparaties bij Posrepair de printplaat opgestuurd. Aangezien het een spoedaanvraag was werd deze snel behandeld. Reparatie in een dag en de volgende dag retour.
's avonds inbouwen en een tevreden klant.
Super service.

 Sjaak Groot schreef op 03-12-2018
IP opgeslagen 

Heftruckprintplaat kapot en de truck total-loss volgens anderen.
POSrepair heeft de plaat gerepareerd en de truck werkt weer als vanouds !! Mijn compliment

 Jan schreef op 23-11-2018
IP opgeslagen 

Super service
Trumakachel met kapotte printplaat.
Keurig gerepareerd en de kachel loopt weer als een zonnetje.
Keurig verslag met analyse bij de rekening.

 Ronald Schotel schreef op 23-11-2018
IP opgeslagen 

Geweldig geholpen!!!!! Zeldzaam dat er een verslag wordt gedaan van de reparatie! Mooi dat ik bij vragen vrijwel gelijk antwoord kreeg.
Kan jullie bij een ieder aanbevelen!!!!!
Groet
Ronald

 Groenten en fruithandel rekers schreef op 21-08-2018
IP opgeslagen 

printplaat weegschaal en afstandsbediening super gerepareerd werkt weer als vanouds.
Ik kan iedereen POSrepair aanbevelen!!

 Peter Koenis schreef op 13-08-2018
IP opgeslagen 

Tweede keer dat we POSrepeair nodig hebben en ze maken het wederom weer helemaal waar. Niet slechts een reparatie maar een complete renovatie waardoor onze trekbank van 26 jaar oud, weer 26 jaar mee kan (dit onderdeel dan...).

 Oscar Roelofs schreef op 10-06-2018
IP opgeslagen 

Fantastische service, onze printplaat stuurt de jacuzzi met een nieuwe pomp weer perfect aan.
Goed doordacht ‘on line’ systeem van aanmelden.
Top bedrijf!

 Fred Siebers schreef op 05-02-2018
IP opgeslagen 

Beste Michiel, ik wil je bedanken voor de zeer correcte en snelle afhandeling van onze reparatie. Vooral de snelle terugkoppeling op mijn vragen was erg plezierig.
De gerepareerde voeding werkt weer naar behoren!
Ik heb je factuur met plezier betaald! TOP bedrijf
Met vriendelijke groeten,
Fred Siebers.

 Jan-Willem schreef op 14-12-2017
IP opgeslagen 

Door een stroomstoring was een voeding van onze backup unit stuk. Helaas waren de voedingen niet los te krijgen, dus ging ik op zoek naar een reparateur. Hij is hier snel gerepareerd en doet het uiteraard weer prima! Heb ook totaal niet het gevoel bij de factuur dat je uitgemolken wordt omdat je toch niet weet wat er aan de hand is. Hoop niet dat het nodig is, maar zou een volgende keer zeker weer aan posrepair denken.

 Robert schreef op 26-10-2017
IP opgeslagen 

Bij oude machines horen oude printplaten. Met Posrepair weer Oude werkende machines waar weer leven in zit. Prima service en geen torenhoge kosten.

 R.A. Essed schreef op 25-08-2017
IP opgeslagen 

Beste Michel, zeer bedankt! Mijn kaart is zeer professioneel en kundig gerepareerd!. En bovenal hij doet het weer! Hartelijk dank. Groeten Ralf

 Drukkerij Hendrickx schreef op 19-08-2017
IP opgeslagen 

Beste Michel,
Enorm bedankt voor de reparatie van de printplaat van mijn Roland snijplotter. Behalve het herstel van de resistors die waren losgeraakt ook de gehele printplaat gereinigd en voorzien van betere onderdelen. Helemaal superblij!! En helemaal blij dat de reparatie toch nog sneller dan aangegeven werd gedaan.
Ik kan iedereen POSrepair aanbevelen!!
gr. Rob

 R. Reddingius schreef op 02-08-2017
IP opgeslagen 

Beste Michel,
Kwaliteit, Prijs, Snelheid. Normaliter kies je de belangrijkste twee, en de derde heb je dan maar te accepteren. POSrepair bleek het onmogelijke waar te maken:
een op eBay aangeschafte Keithley 2010, een zeer nauwkeurige digitale multimeter, begaf het een paar weken na aanschaf. De informatie op de site van POSrepair, maar ook de geplaatste referenties gaven een goed gevoel. Dit werd nog eens versterkt doordat tussentijds uitgebreide inhoudelijke informatie werd gegeven over de stand van zaken. De multimeter is gisteren retour gekomen. Deze werkt weer PERFECT en dat alles voor een lager dan mogelijk gehouden kostenplaatje, binnen de opgegeven tijd.
Vakmanschap ten top, hulde! Ik weet waar ik zijn moet voor toekomstige klussen :D
Hartelijke groet, R. Reddingius

 J.Ploeg schreef op 28-06-2017
IP opgeslagen 

Hierbij wil ik u bedanken voor de perfecte reparatie aan de printplaat van mijn Webasto DUALTop RHA 102 camper dieselkachel. Zonder overleg en extra kosten heeft u niet alleen de stukkende onderdelen, maar ook ook de (goede)zwakke onderdelen vervangen voor kwalitatief betere onderdelen. Kijk dan lever je goed werk af! Ik ben zeer content met het resultaat.

 Tummers schreef op 25-06-2017
IP opgeslagen 

Ik ben wederom zeer tevreden, nu over de reparatie van de printplaat van mijn GroheDal automatische toilet-spoelinrichting. (zie ook ref. 12-09-2016) Bij Grohe gaf men niet thuis, arrogantie ten top als het om service gaat!
De printplaat was bij Grohe na "13 jaar" niet meer nieuw te krijgen. Ik ben dolgelukkig dat het toilet weer functioneert, dankzij Posrepair.:-)

 R.Zuidgeest schreef op 10-06-2017
IP opgeslagen 

Beste POSrepair, Ik ben super tevreden met de geleverde diensten! De printplaat van mijn split haier airco was kapot volgens de derde monteur die is langs geweest. Er werd een nieuwe installatie geadviseerd, omdat onderdelen na vijf jaar niet meer geleverd worden. De installatie was pas 8 jaar oud en weinig gebruikt. De plaat opgestuurd naar POS en binnen een paar dagen gerepareerd weer thuis. Vandaag gemonteerd en hij doet het weer perfect! Nogmaals bedankt voor de goede service en ik beveel POSrepair overal aan. Met vriendelijke groet, R. Zuidgeest

 Sab. ooms schreef op 15-05-2017
IP opgeslagen 

Hallo Michel , het blijk nog maar weer , vakmanschap is Meesterschap . Ik had de moed al bijna opgegeven ,daar ik er van overtuig was , dat vakmensen er weinig of geen meer bestonden , hierbij mijn ongelijk , ik vind het geweldig wat je heb gedaan ,petje af . ik had al op twee plaatsen mijn supplyunit nalaten kijken zelfs bij Health Mate Company , niet meer te repareren werd gezegd , Nogmaals hartelijk bedank , kom in de de toekomst zeker ,bij jullie terug Mvg Bert Ooms .

 R. Bouman schreef op 08-05-2017
IP opgeslagen 

Carrier was gestopt met airco modellen en na 5 jaar geen onderdelen meer. Monteur van klimaatbeheerser constateerde gebrek in printplaat en stelde voor volledig nieuwe installatie . In contact met posrepair gekomen en hebben de printplaat gerepareerd. Alles werkt weer perfect. Uiterst tevreden over service en kunde tegen een aanzienlijk lagere prijs dan een nieuwe airco met 3 units

Laat zelf een reactie achter

Is uw apparaat te kostbaar om te vervangen?

Wacht dan niet langer en meld uw reparatie aan, duizenden tevreden klanten gingen u voor!

Reparatie aanmelden
Repareren

Milieubewust en al gauw goedkoper dan vervangen

Modificeren

Verbeteren van prestaties en verlengen van de levensduur

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend top kwaliteit onderdelen

TOP