Onze tarieven en prijsafspraken

25265 keer bekeken
U betaalt een eerlijke prijs
U betaalt een eerlijke prijs
Voor werkzaamheden aan aangeleverde reparaties hanteren wij een tarief van €125,- excl. btw per uur. Dit is exclusief onderdelen en verbruiksmaterialen.

Voor normale reparaties welke bij ons aangeleverd worden geldt dat wij van te voren een prijsopgave doen indien het reparatiebedrag boven de €225,- excl. btw en verzendkosten uit gaat komen.
Tot een bedrag van uiterlijk €225,- excl. btw en verzending doen wij dus geen prijsopgave en wordt er altijd gerepareerd. Hierdoor kunnen we eenvoudige reparaties sneller en voordeliger uitvoeren.
In geval van een spoedreparatie geldt dat wij vanaf €325,- excl. btw en spoedtoeslag een prijsopgave doen en tot uiterlijk dit bedrag altijd automatisch overgaan tot reparatie, dit om in veel gevallen een snellere en voordeligere service te kunnen leveren.

Indien u kiest voor een spoedreparatie word er een toeslag van €175,- excl. btw berekend. Uw reparatie heeft dan voorrang op alle reguliere reparaties en word met de hoogste prioriteit behandeld. Ook buiten de normale werkuren wordt dan gewerkt om een spoedreparatie z.s.m. gereed te krijgen en in veel gevallen is een spoedopdracht twee dagen na ontvangst zelfs al gereed. Soms zijn er omstandigheden waardoor het iets langer duurt, bijvoorbeeld als er moeilijk verkrijgbare onderdelen nodig zijn. Als het ons niet lukt om uw reparatie in uiterlijk 6 werkdagen na ontvangst gereed te hebben dan vervalt automatisch de spoedtoeslag. Ook kunnen spoedreparaties, in tegenstelling tot reguliere reparaties, op afspraak worden gebracht en gehaald. Wij doen er alles echt aan om uw downtime en financiële schade tot een minimum te beperken.
Indien u extreme spoed wenst, bv de zelfde dag nog gereed, dan kunnen we hierover uiteraard overleggen.


Indien u niet akkoord gaat met de prijsopgave of als uw reparatie niet te herstellen is en u deze wel retour wenst berekenen wij €100,- excl. btw aan onderzoekskosten per door ons onderzocht item en tevens de verzendkosten voor retourzending.
Indien u het defecte item echter niet retour wenst kunnen wij deze voor u vernietiging. Er worden dan geen onderzoekskosten berekend. Het scheelt ons namelijk veel extra tijd omdat wij de reparatie dan kunnen annuleren, geen factuur hoeven te maken, het niet hoeven te verpakken en verzenden, etc. U betaalt in dat geval dus helemaal niets!.

U loopt zo dus geen enkel risico met het aanbieden van reparaties.

U betaalt nooit teveel.

Wij leveren topkwaliteit en een uitstekende service tegen een eerlijke prijs.Voor consultancy, onderzoek tbv modificatie en rapportage rekenen wij een tarief van €165,- excl. btw per uur.


Voor reparatie van grotere aantallen kunnen wij speciale prijsafspraken maken, u betaalt dan geen uurtarief maar u weet dan van tevoren wat de stuksprijs per reparatie is.
Bovendien geldt dan: no cure no pay. U betaalt dus alleen de afgesproken prijs voor de herstelde items.

Bij verzenden van elke reparatie in ieder geval het reparatienummer vermelden en liefst ook een kopie van de naar u gemailde reparatiebon bijvoegen. Reparaties, met uitzondering van spoedreparaties, dienen altijd te worden verzonden.

Lees ervaringen van andere klanten of laat zelf een reactie achter.


Twijfel niet langer.

Meld uw reparatie nu aan, duizenden tevreden klanten gingen u voor.Is uw apparaat te kostbaar om te vervangen?

Wacht dan niet langer en meld uw reparatie aan, duizenden tevreden klanten gingen u voor!

Reparatie aanmelden
Repareren

Milieubewust en al gauw goedkoper dan vervangen

Modificeren

Verbeteren van prestaties en verlengen van de levensduur

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend top kwaliteit onderdelen

TOP