Onze tarieven en prijsafspraken

21743 keer bekeken
U betaalt een eerlijke prijs
U betaalt een eerlijke prijs
Voor werkzaamheden aan aangeleverde reparaties hanteren wij een tarief van €105,- excl. btw per uur. Dit is exclusief onderdelen en verbruiksmaterialen.

Voor normale reparaties welke bij ons aangeleverd worden geldt dat wij van te voren een prijsopgave doen indien het reparatiebedrag boven de €195,- excl. btw en verzendkosten uit gaat komen.
Tot een bedrag van uiterlijk €195,- doen wij dus geen prijsopgave en wordt er altijd gerepareerd.
In geval van een spoedreparatie geldt dat wij vanaf €295,- een prijsopgave doen en tot maximaal dit bedrag altijd automatisch overgaan tot reparatie, dit om in de meeste gevallen een snellere service te kunnen leveren.

Indien u kiest voor een spoedreparatie word er een toeslag van €175,- ex btw berekend. Uw reparatie heeft dan voorrang op alle reguliere reparaties en word met de hoogste prioriteit behandeld. Ook buiten de normale werkuren word gewerkt om een spoedreparatie zsm gereed te krijgen en in veel gevallen is een spoedopdracht de dag na ontvangst zelfs al gereed. Soms zijn er omstandigheden waardoor het iets langer duurt, bijvoorbeeld als er moeilijk verkrijgbare onderdelen nodig zijn. Als het ons niet lukt om uw reparatie in uiterlijk 6 werkdagen na ontvangst gereed te hebben dan vervalt automatisch de spoedtoeslag. Ook kunnen spoedreparaties, in tegenstelling tot reguliere reparaties, op afspraak worden gebracht en gehaald. Wij doen er alles echt aan om uw downtime en financiële schade tot een minimum te beperken.


Indien u niet akkoord gaat met de reparatie of als uw reparatie niet te herstellen is maar u deze wel retour wenst berekenen wij €75,- onderzoekskosten per door ons onderzocht item en tevens de verzendkosten voor retourzending.
Indien u het defecte item niet retour wenst kunnen wij deze voor u vernietiging, er worden dan geen onderzoekskosten berekend en U betaalt dan dus helemaal niets!

U loopt zo dus geen enkel risico met het ter reparatie aanbieden van uw apparatuur.

U betaalt nooit teveel.

Wij leveren topkwaliteit en een uitstekende service tegen een eerlijke prijs.Voor consultancy, onderzoek tbv modificatie en rapportage rekenen wij een tarief van €135,- excl. btw per uur.

Indien gewenst kunnen wij van tevoren een offerte maken voor reparatie op locatie.
Indien u hiermee akkoord gaat geldt: no cure no pay. Als wij er niet in slagen uw apparatuur te repareren betaald u dus helemaal niets.

Voor reparatie van grotere aantallen kunnen wij speciale prijsafspraken maken, u betaalt dan geen uurtarief maar u weet van tevoren wat een gerepareerde unit kost.
Bovendien geldt dan: no cure no pay. U betaalt dus alleen de gerepareerde units.

Bij verzenden van elke reparatie in ieder geval het reparatienummer vermelden en liefst ook een kopie van de naar u gemailde reparatiebon bijvoegen. Alle reparaties, met uitzondering van spoedreparaties, dienen verzonden te worden.

Lees ervaringen van andere klanten of laat zelf een reactie achter.


Twijfel niet langer.

Meld uw reparatie nu aan, duizenden tevreden klanten gingen u voor.Is uw apparaat te kostbaar om te vervangen?

Wacht dan niet langer en meld uw reparatie aan, duizenden tevreden klanten gingen u voor!

Reparatie aanmelden
Repareren

Milieubewust en al gauw goedkoper dan vervangen

Modificeren

Verbeteren van prestaties en verlengen van de levensduur

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend top kwaliteit onderdelen

TOP