Niet meer te repareren is vaak onjuist.

32767 keer bekeken
Wij beschikken over een ESD veilig reparatielab met de modernste apparatuur, topkwaliteit gereedschappen en we gebruiken alleen de beste onderdelen om ook uw probleem duurzaam op te lossen!

Een kleine greep uit de apparatuur die wij repareren:
Voedingsunit, schakelende voeding, netvoeding, powersupply, PSU, SMPS, AC/DC, DC/DC, DC/AC omvormer uit vrijwel alle denkbare soorten apparatuur en machines.

Alle soorten defecte printplaat, mainboard, circuitboard, PCB met alle denkbare defecten zoals breuk, losse contacten, slechte solderingen, gescheurde printsporen, defecte, versleten, of verbrande onderdelen, etc. Zelfs printplaten met ernstige brand of vochtschade kunnen wij vaak nog herstellen.

Besturingselektronica, meet- en regel apparatuur, specialistische apparatuur en custom made elektronica.

Professionele laadcontroller, regelaar, inverter en spannings omvormer.

Afstandsbediening, remote control en controller voor o.a. voertuigen, kranen, liften, machines, deuren etc.
Er wordt tegenwoordig veel apparatuur wegens een elektronisch probleem afgedankt maar dit is vaak onnodig.

Bij een elektronische storing waarbij geen nieuwe printplaat meer leverbaar is of wanneer een nieuwe printplaat zeer kostbaar is wordt vaak al gauw geroepen dat het apparaat niet meer te repareren is.

Waarom?...
Voornamelijk omdat er zeer weinig kennis is op het gebied van het repareren op componenten-niveau, het is namelijk een modern ambacht geworden.
Maar ook omdat er bijvoorbeeld geen schema's of originele onderdelen verkrijgbaar zijn.
Ook is het vaak zo dat leveranciers geen ondersteuning meer geven vanwege de leeftijd, of simpelweg omdat men liever veel geld verdient aan het verkopen van een nieuw systeem.

In een groot deel van de gevallen zijn het slechts een paar onderdelen die defect en/of versleten zijn en indien deze "zwakke plekken" vervangen worden door betere componenten gaat een gerepareerde printplaat vaak zelfs langer mee dan het origineel!
De meeste elektronische componenten zijn namelijk niet slijtagegevoelig en hebben een vrijwel "oneindige" levensduur.

Ook worden storingen vaak veroorzaakt door thermische of mechanische overbelasting, losse contacten, slechte solderingen, vuil, vocht, breuk van printsporen, etc.

Wij hebben de ervaring om te repareren zonder schema's en servicemanuals en zijn in staat om onderdelen te vinden die al lang niet meer worden gemaakt of betere vervangende types te plaatsen. Wij zoeken de zwakke plekken, repareren en modificeren deze en het resultaat is net zo goed of beter dan nieuw!

U bespaart niet alleen op kostbare investeringen maar heeft u bovendien wel eens nagedacht over de consequenties voor het milieu?
Voor elke afgedankte printplaat moet een nieuwe worden geproduceerd welke bestaat uit zeer veel onderdelen.
En dan hebben we het nog niet over complete machines die afgedankt worden wegens een door ons eenvoudig op te lossen probleem.


U kunt dus niet alleen veel tijd en geld besparen maar u spaart tevens het milieu als u uw defecte elektronica laat repareren!

Repareren is milieubewust.

POSrepair kan u niet alleen veel kosten en downtime besparen maar bovendien leveren we zo ook een belangrijke bijdrage aan het milieu, laten we dat niet vergeten.


Is uw apparaat te kostbaar om te vervangen?

Wacht dan niet langer en meld uw reparatie aan, duizenden tevreden klanten gingen u voor!

Reparatie aanmelden
Repareren

Milieubewust en al gauw goedkoper dan vervangen

Modificeren

Verbeteren van prestaties en verlengen van de levensduur

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend top kwaliteit onderdelen

TOP