Reparatie aanmelden

32767 keer bekeken
Ivm oplopende wachttijden (reeds meer dan 12 weken) verzoeken wij u voorlopig geen reguliere reparaties aan te melden. Spoedreparaties kunt u uiteraard wel blijven aanbieden en behouden natuurlijk de hoogste prioriteit.
Dank u voor uw begrip.

Via onderstaand formulier kunt u uw reparatie bij ons aanmelden. Na aanmelding ontvangt u direct via email de reparatiebon en een verzendlabel.
Klik HIER indien u een vraag heeft of mail info@posrepair.nl
Vragen waar u snel antwoord op wenst niet op de reparatiebon vermelden, deze word namelijk pas gelezen als uw reparatie word behandeld.

Wees zo duidelijk mogelijk met het omschrijven van de klacht. Ook is het fijn als u indien mogelijk een (aansluit)schema, fotos, manual, meetresultaten of andere info meestuurt. Met een duidelijke omschrijving en extra info kunnen wij vaak sneller, en dus ook voordeliger, repareren.

Tot een bedrag van maximaal €195,- ex btw en verzending word er altijd gerepareerd, boven dit bedrag doen wij eerst een prijsopgave. Voor spoedreparaties geldt dat we vanaf €295,- een prijsopgave doen.

Verpak uw reparatie goed in een doos zodat wij deze onbeschadigd ontvangen. Kies bij voorkeur voor aangetekend verzenden, uw pakket is dan voor een kleine meerprijs verzekerd tegen verlies en schade. Wij zenden uw reparatie altijd standaard aangetekend retour ivm traceerbaarheid, verzekering en ter voorkoming van beschadiging.
Mocht u retourzending op andere wijze of extra verzekering wensen dan dient u dit op het reparatieformulier duidelijk aan te geven.
Aanleveren van zendingen van meer dan 23kg en/of op pallets kan alleen in overleg en deze kunnen anders worden geweigerd. Zendingen in een envelop of niet aangemelde items worden altijd geweigerd.

Alleen spoedreparaties kunnen desgewenst op afspraak worden gebracht en gehaald, alle overige reparaties dienen altijd te worden verzonden en deze ontvangt u ook per post retour.

Wij repareren geen huishoudelijke en consumentenapparatuur waaronder Ebike, TV, AV, gsm, telefoon, laptop, gameconsoles, printers, normale computers, etc. Deze niet aanmelden, wij nemen dit niet in behandeling!
Stuur bij twijfel altijd eerst een mail met foto's van het defecte object.

Klik HIER indien u meer wilt lezen over hoe het aanmelden werkt.

Klik HIER indien u meer wilt lezen over de meest gestelde vragen(FAQ).

Indien u de reparatiebon niet binnen enkele minuten ontvangt controleer dan uw spam folder.

Om u in geval van ernstige storingen toch van dienst te kunnen zijn blijven spoedreparaties wel mogelijk.

Reparatieformulier:


* Verplichte velden 


Wij kunnen een betere diagnose stellen als we weten uit wat voor apparaat de printplaat afkomstig is
Klacht treedt op* :
Soort reparatie* :
Spoedreparatie. Een spoedreparatie heeft altijd de hoogste prioriteit en is vaak de dag na ontvangst al gereed. Er wordt een toeslag van EUR 175,- ex. BTW berekend, deze vervalt als uw reparatie niet binnen uiterlijk 6 werkdagen gereed is.
Reguliere reparatie, mijn reparatie wordt op volgorde afgehandeld
Opmerking :

Is uw apparaat te kostbaar om te vervangen?

Wacht dan niet langer en meld uw reparatie aan, duizenden tevreden klanten gingen u voor!

Reparatie aanmelden
Repareren

Milieubewust en al gauw goedkoper dan vervangen

Modificeren

Verbeteren van prestaties en verlengen van de levensduur

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend top kwaliteit onderdelen

TOP